Vår filosofi

Vad gör vi här egentligen? Ja, tanken är att skapa någon form av lokal hög gastronomi, att titta vad som växer runt knuten eller vad som odlas eller föds upp i närheten. Det finns en oändlig potential i det kraftigt begränsande, om man låter sig uppslukas av det, fascineras och inspireras av det. Om man låter det komma till en. Det är för oss en otrolig drivkraft. Ofta frustrerande, men alltid givande.

Hur många gånger har man inte passerat en plats, utan att egentligen se hur den ser ut, eller vad som finns där? Det är det vi vill göra här, verkligen utforska platsen vi står på. Och det har visat sig vara otroligt givande. Vi har mött de mest fantastiska människor, hittat otroliga råvaror.

Därför har vi valt att utforma ätupplevelsen efter det. Alla äter vid samma tid och samma bord och alla äter samma mat. Mat och dryck kommer i flera serveringar, med fokus på växtriket. Vi kan inte alltid ta hänsyn till dieter eller kostvanor. Under den kalla delen av året kommer menyn innehålla mycket animalisk protein och mejeriprodukter och under den varma delen kommer det i princip vara en helt vegetarisk meny. Därför rekommenderar vi att man, om man har en specifik kost, väljer sin årstid att besöka oss. Vi menar dock att allätande är det mest logiska i vår del av världen och uppmanar till tolerans vad gäller mat! Och man får inte glömma att vi sysslar med njutning (förhoppningsvis)!

Så kom hit öppen i sinnet och tom i magen! Vi hoppas kunna ge er en upplevelse!